(Γράφει η Καυκά Αλεξάνδρα)


PRADA. Spring 2014-Just … be a Pop-Art idol!
Τα φορέματα Prada είναι εξωφρενικά theatral! Τα περισσότερα κομμάτια λειτουργούν σαν καμβάς για χρώματα και πινέλα. Και το αποτέλεσμα η παιχνιδιάρικη διάθεση ενός μικρού παιδιού. Και γιατί όχι; Ενα παιδί που πειραματίζεται, μασκαρευέται, εκφράζεται αυθόρμητα και γιαυτό μοναδικά! Η μόδα για τον οίκο Prada μοιάζει φέτος κάτι σάν ένα μίνι πάρτυ της Pop Art! So, lets feel it!

Tip 1: Το ραμένο μπούστο!
Η ιδέα του ραμμένου μπούστου επάνω στα ρούχα μας κάνει απλά να ενδίδουμε στο παιδί που όλες κρύβουμε μέσα μας! Να πειραματιζόμαστε ξανά και ξανά. Το  μπούστο με πούλιες μας ταξιδεύει στα Moulen Rouge ενώ τα πρόσωπα ζωγραφισμένα επάνω στα midi φορέματα μας επιτρέπουν να δείχνουμε κομψά casual σε κάθε βραδυνή μας εμφάνιση.











                 Tip 2: Shocks of madness!
Αυτές οι μαθητικές τελείως girly κάλτσες που ξεκινάνε απο τον αστράγαλο και καταλήγουν κάτω απο το γόνατο συνδυασμένες με mini skirts είναι μια καταπληκτική ιδέα να ξεχωρίσουμε χωρίς να καταξοδευτούμε! Είναι η πρόταση που κυριολεκτικά λάτρεψα πιο πολύ απο τον συγκεκριμένο οίκο. Χωρίς καμία αμφιβολλία αυτο το κολλεγιακό τύπου στύλ είναι κάτι που θα μας δώσει έναν αέρα ζωντάνιας και ανεμελιάς, γιατί πολύ απλά η Άνοιξη το επιτάσσει!





                                                            Tip 3: Ινδιάνικη πινελιά.

Η theatral εκδοχή του οίκου Prada κάνει ηχηρή την εμφάνιση της και στα αξεσουάρ! Οι στέκες με φτερά σε έντονα χρώματα είναι κάτι παραπάνω απο απαραίτητες στην προσπάθεια μας να κάνουμε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί. Η παραπάνω στέκα μπορεί να φορεθεί με φτερά μικρότερα σε μήκος και με ένα μονόχρωμο ντύσιμο ώστε να την αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα ανοιξιάτικο χορό της βροχής χωρίς τέλος!

(Όλες οι φωτογραφίες που απεικονίζονται παραπάνω είναι απο την Vogue Μαρτίου του 2014.)



Για ακόμα περισσότερα tips....
Instagram: ALEXCHRYSA

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα ξανά στο Just my Way!
“The future of fashion is young, it’s fun, it’s dreamy”.
Fashion Animals- Alex.


0 σχόλια: