Christy and the city

                                    


Τη γνωρίσαμε και τη ζήσαμε μέσα από αγαπημένες ραδιοφωνικές συχνότητες της πόλης. Μέσα από το StarFm 97,1 αλλά και τον Next 96,1 η Christy ερχόταν καθημερινά σε επικοινωνία με το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Το στιλάτο αυτό κορίτσι, πέρα από τα ραδιόφωνα της πόλης, μπορούμε να το βρούμε και στο προσωπικό της blog "Christy and the cityόπου έχει αγαπηθεί αρκετά. Εμείς αγαπάμε αρκετά και την ίδια και παρακάτω σας έχουμε τη συνέντευξη που μας έδωσε.





1. Πότε ξεκίνησες το blog σου? 
Το ξεκίνησα το 2009 αλλά τα 2 και κάτι τελευταία χρόνια άρχισα να ασχολούμαι πιο πολύ

2. Το blog θεωρείται κυρίως Fashion blog,από την αρχή του ήταν έτσι?
Όχι δεν ήταν καθόλου μα καθόλου έτσι. Να στο θέσω αλλιώς στην αρχή έγραφα μόνο άρθρα γενικού περιεχομένου και ίσως καμιά φορά να έγραφα και για κάποια fashion tips αλλά σίγουρα όχι όπως σήμερα.



3. Τι σε έκανε να δημιουργήσεις το blog σου?
Η αγάπη μου για τα media και ότι από πάντα ήθελα να ασχοληθώ με αυτά όπως και έκανα αργότερα με το ραδιόφωνο αλλά για να είμαι ειλικρινής το ξεκίνησα από περιέργεια και εν τέλει το αγάπησα και πιστεύω αν όλα πάνε καλά θα το αγαπήσω ακόμα πιο πολύ.

4. Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι κάνει το δικό σου blog πιο ξεχωριστό από τα υπόλοιπα fashion blogs? 
Δε θέλω να παινέψω το σπίτι μου για να μη με πλακώσει αλλά θα έλεγα πως εκτός του ότι δεν είναι αυστηρά ένα fashion blog γιατί σαν όρος εγκλωβίζει τον blogger στο περιεχόμενο του blog ,θα έλεγα ότι τα διάφορα στυλ που παρουσιάζω μέσω του blog μου δεν ειναι για να φτιάξω ένα όμορφο post ,αλλά μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις.Από το πρωί για καφέ μέχρι το βράδυ για ποτό.



5. Έχεις κάποια fashion blogger ή fashion icon του εξωτερικού ως πρότυπο? Μ’αρέσει πολύ η Κenza Zouiten γιατί το στύλ της είναι πολύ κοντά στο δικό μου και δεν ντύνεται μόνο με πανάκριβα και άπιαστα ρούχα, μετά η Cara Delevigne η Kate Moss και η λίστα είναι ατελείωτη...

6. Ως τώρα σε έχουμε δει και σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού στις μεγαλύτερες συχνότητες της πόλης, όπως Star Fm 97.1 και Next 96,1 , τι ήταν αυτό που σου άρεσε στο ραδιόφωνο? 
H μουσική είναι έρωτας αλλά αγαπούσα και αγαπώ την επικοινωνία με τον κόσμο. Μου αρέσει να κάνω τους άλλους να γελάνε.



7. Ποια είναι η μεγαλύτερη σου αγάπη το blog ή το ραδιόφωνο? 
Μου βάζεις δύσκολα. Πιστεύω και τα 2.Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα για διαφορετικούς λόγους.

8. Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια?
  
Να πάρω πτυχίο επιτέλους και να ασχοληθώ και πάλι με την άλλη μου μεγάλη αγάπη το ραδιόφωνο.






Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στη Christy καλό πτυχίο και σύντομη επιστροφή στα ραδιόφωνα μας!





0 σχόλια: