(Γράφει η Καυκά Αλεξάνδρα)
D I O R.
All time Classic means just in fashion…

Απο το New Look που καθιέρωσε στην μόδα ο οίκος  DIOR το 1974 μέχρι σήμερα μπορούμε να πούμε οτι έχουν αλλάξει πολλά! Κάποια πράγματα όμως μένουν κάτι παραπάνω απο ... κλασσικά. Ιερή συνήθεια του οίκου είναι να μας επιτρέπει να επαναλανσάρουμε τον καινούριο μας εαυτό με διάθεση νεανική και άκρως ανοιξιάτικη! Τα κλασσικά κομμάτια του οίκου όπως το γυναικείο ταγέρ ή η πλισαριστή μίντι φούστα είναι ακόμα εδώ! Οι λεπτομέρειες όμως με τις οποίες συνδυάζονται αυτα τα all time classic fashion items τα κάνουν να δείχνουν τόσο μα τόσο innovative. Ας τολμήσουμε λοιπόν να πειραματιστούμε και φέτος την Άνοιξη με τα κλασσικά κομμάτια που έχει η μαμά στην ντουλάπα της και τα ολοκαίνουρια αξεσουάρ που θα λατρέψουμε. Γιατί φέτος έχουμε την επιλογή! Χωρίς να ξοδευτούμε να εντυπωσιάσουμε! Παρακάτω ένας μίνι οδηγός απο μένα για το πώς μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα. 

Tip 1: Passion for ancient Greece…

Η πλισέ φούστα είναι φέτος κάτι παραπάνω απο αναγκαία! Είται είσαι punk, rock η κλασσική, γκόθικ ή απλά το κλασσικό sport girl η πλισέ φούστα φέτος δείχνει να μπορεί να φορεθεί σε όλες τις εκδοχές και απο όλες εμάς ανεξαιρέτως! Έτσι λοιπόν θα έχουμε την χαρά και φέτος να ανεμίσουμε με ανοιξιάτικη διάθεση τις ασσύμετρες σε λεπτό πλισέ φούστες ή φορέματα που θα μας κάνουν να μοιάζουμε αληθινές femmes fatales.


Tip2:  The make up story and a real diva...
Οι τσάντες Dior poy παραπέμπουν σε κλαδιά δέντρων και το make up τύπου ξωτικό είναι ό,τι πιο ξεχωριστό μπορούμε να δοκιμάσουμε για αυτήν τη σαιζόν. Οι μπρονζέ, χρυσές ή ασημένιες λάμψεις στα μάτια στο επάνω και στο κάτω βλέφαρο θα μας κάνει να μοιάζουμε λαμπερές χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Οι πιο τολμηρές (και κυρίως ξανθιές ανοικτόχρωμες) μπορούν να δοκιμάσουν την εφαρμογή χρυσών αποχρώσεων στα φρύδια και γιατί όχι να εντυπωσιάσουν σαν άλλες Κλεοπάτρες. Ένα στοιχείο που θα μας κάνει να μοιάζουμε απλά και εύκολα ανεπανάληπτες!


Tip 3: Κλασσικό ταγέρ με κροκοδειλέ τσάντα!
Ο παρακάνω συνδυασμός είναι κάτι που πραγματικά μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίπτωση. Ένα επαγγελματικό ραντεβού, ένας γρήγορος καφές κάπου στο κέντρο, μια σαββατιάτικη βόλτα στα μαγαζιά.. Επίσης η ιδέα να χρησιμοποιούμε τα outfit σαν καμβά για ένα ιδιαίτερο και μεγάλο αξεσουάρ που θα επιλέξουμε είναι κάτι που με βρίσκει απλά φανατική οπαδό!  Προτείνω ανεπιφύλακτα λοιπόν με ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ώστε να δώσουμε μια italian και γιατί όχι μοιραία ατμόσφαιρα!  




Για περισσότερα tips μπείτε....
Instagram: ALEXCHRYSA

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα ξανά στο Just my Way!
“The future of fashion is young, it’s fun, it’s dreamy”.
Fashion Animals- Alex.


0 σχόλια: