5 λόγοι για να μπεις στη παρέα του snapchat

Όντως ζούμε στην εποχή που τα social media μας έχουν κατακλύσει. Και ίσως να μην προλαβαίνεις ήδη να διαχειριστείς instagram, facebook , twitter , etc. δεν γίνεται όμως να μην έχεις γίνει και εσύ μέλος της παρέας του snapchat! Οκ και ναι και εγώ αρχικά λίγο το snobαρα αλλά τελικά το αγάπησα. Αν το σνομπάρεις και εσύ, σου έχω μερικούς λόγους που σίγουρα θα στο κάνουν ελκυστικό και ναι θα το κατεβάσεις!!!





1. Τα μηνύματα εξαφανίζονται!

Οι εποχές που κρατούσες το μήνυμα του αγαπημένου σου σαν φυλαχτό μέσα στο κουτί με τα αγαπημένα σου αντικείμενα έχει τελειώσει και είναι προφανές. Έχουμε περάσει σε άλλα στάδια, όχι απλά στο στάδιο που στέλνεις ένα messege στο facebook, ή στο κινητό αλλά στο στάδιο όπου το διαβάζεις και το μήνυμα λήγει. Διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Και ξέρεις., στην εποχή στην οποία ζούμε όπου τα μηνύματα εμπεριέχουν και λίγο πιο "ακατάλληλο" περιεχόμενο, δεν διακινδυνεύεις και πολλά αφού το μήνυμα.... αυτοκαταστρέφεται.  


2. Οι συζητήσεις έχουν αμεσότητα.

Όπως και να το κάνουμε, πλέον ακόμη και μια συζήτηση στο facebook έχει γίνει βαρετή! Ο διάλογος κλασσικός, τα μηνύματα τα ίδια και τα ίδια. Ε, στο snapchat τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η αμεσότητα κυριαρχεί και σίγουρα δεν είναι ο κλασσικός διάλογος!


3. Μυστικότητα

Και ενώ αποτελεί ένα άμεσο app παρόλα αυτά έχει και τη μυστικότητα του. Εσύ μόνο ξέρεις ποιος είδε τα snaps σου. Και φυσικά δεν υπάρχουν views εμφανή στο κοινό σου- φίλους σου, πάρα μόνο σε εσένα. 


4. Δεν έχει το άγχος του να αρέσει το περιεχόμενο σου

Κακά τα ψέματα, όταν ανεβάσουμε κάποιο post σε κάποιο άλλο μέσο όπως facebook ή instagram, ενδιαφερόμαστε και για το αν θα αρέσει το post αλλά και να ικανοποιήσουμε ίσως μια ναρκισσιστική πλευρά του εαυτού μας. Δεν λέω ότι είναι κακό. Όλοι κάπως έτσι είμαστε και είναι φυσιολογικό! Αλλά εδώ δεν έχεις ούτε like ούτε fav!


5. Το περιεχόμενο σου, μπορεί να είναι χάλια.

Οκ το περιεχόμενο σου μπορεί να είναι χάλια. Να μην θες να το ανεβάσεις ούτε στο facebook, ούτε στο instgram αλλά να είναι τόσο ιδανικό για το snapchat ώστε να τσαλακωθείς και να το διασκεδάσεις!!!

0 σχόλια: