American Horror Story - Season 4



Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τη καινούργια αυτή season?



1.Ουσιαστικά βλέπουμε τον κόσμο της Jessica Lange και όλοι ζούμε μεσα σε αυτόν, η οποία υποδύεται την Elsa την manager του Freak Show Fraulein Elsa’s Cabinet of Curiosities”. Το οποίο φιλοξενεί πολλές παράξενες ψυχές.

2. Πρώτη ψυχή, η Sarah Paulson. Η οποία αξίζει όλα τα «λεφτά». Υποδύεται δύο σιαμαίες αδερφές. Την Betty και την Dot. Η Betty είναι χαρισματική και ενθουσιασμένη από ταινίες και από την γκλαμουριά. Η Dot από την άλλη είναι καχύποπτη και κυνική. Και οι δύο μεγάλωσαν με τη μητέρα τους στο σπίτι .., αλλά όπως μαθαίνουμε η μητέρα δολοφονείται. Whatever
 Τα κορίτσια  είναι  κάτι πρωτόγνωρο για το
show της Elsa. Η μια το βλέπει σαν το τέλος του κόσμου, ενώ η άλλη το βλέπει ως ένα βήμα προς την ελευθερία.

3. Και φυσικά το δεύτερο πρόσωπο σε ένα freak show, δεν θα μπορούσε να είναι παρά ένας serial killer Κλόουν. Ονομάζεται Twisty. Έχει ως hobby να κρατάει και από ένα κομμάτι από τα θύματα του ως souvenir.


4. We are all freaks. Τα κορίτσια στην συνέχεια γνωρίζουν τον Jimmy, ο οποίος έχει και αυτός την ιδιαιτερότητα του και ο οποίος μαγνητίζει τα βλέμματα των κοριτσιών.


5.  Αυτή τη season , αν και στην αρχή δεν θα μας γεμίσει το μάτι γιατί εστιάζει στη καθημερινότητα, στη συνέχεια θα γίνει πιο ενδιαφέρον με κάθε επεισόδιο να μας γεμίζει περισσότερο.

0 σχόλια: